ONTSPANNING - GEVING

(Inclusief Reiki-Healing)

Zoals de naam al aangeeft, is de sessie gericht op het bereiken van ontspanning. Het draait eigenlijk om aanwezig zijn in het moment. Alle 'verhalen' die zich afspelen in je leven zijn even niet belangrijk. Ook de rollen die je jezelf toebedeeld laat je hier even gaan. Dit zijn alleen maar dekentjes die je over jezelf heen legt. Over je ware Ik. En hoe licht en vrij voelt het als je even geen verhalen hoeft te hebben?
En dat is precíes waar het ontspannen ontstaat. Alleen maar Zijn: Just Be.

 

Hoe werkt het?

Bij het boeken kies je of je een uur of 1,5uur komt. Je kunt zelf kiezen welke combinatie je wil. Of we kunnen uiteraard ook samen kijken wat passend en wenselijk is.

Populaire combinaties zijn bijvoorbeeld:

Sessie van een uur: Voetenbadje, Handmassage, Reiki-Healing.
Sessie van anderhalf uur: Voetenbadje, Stoelmassage, Handmassage, Reiki-Healing. 
Of Handmassage, Bodyscan, meditatie, Reiki-Healing.

(Het kaartje trekken wordt eigenlijk bij elke combi gekozen omdat het zoveel kan verhelderen.).

  • Magnesium Handen-, of voetenbadje. Tijdens het begin van de sessie, terwijl we bijpraten, krijg je een lekker badje met magnesiumvlokken er in. Dit heeft meteen een gunstig effect op je zenuwstelsel.
  • Handmassage met etherische olie: We kiezen een fijne geur uit die altijd past bij dat moment en maak kennis met mijn liefdevolle aanraking.
  • Intuïtieve stoelmassage: Je zit comfortabel in de speciale stoel waarna ik met liefde en aandacht je hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen masseer.
  • Bodyscan: Je hoeft alleen maar te luisteren naar mijn stem. We gaan met aandacht in jezelf je lichaam af om te kijken waar je nog spanning los kunt laten en welk deel van jouw lichaam aandacht nodig heeft.
  • Lichtvisualisatie of meditatie: We maken contact met licht en kleur doormiddel van visualisatie. Ik begeleid je door jouw prachtigste landschap en jij stelt je voor wat ik vertel. Je hoeft alleen maar heerlijk te liggen en te luisteren naar mijn stem.
  • Energetisch werk / Reiki-Healing: Aanwezig zijn in het moment met liefde. Dit geeft een fijne frequentie. We zijn energie. Sterker nog, alles is energie. Tijdens de sessie wordt je systeem uitgenodigd mee te bewegen naar die lichtere staat. Dit geeft een gevoel van rust, warmte en veiligheid. Ik gebruik diverse handposities en healing technieken om dit te bereiken bij je. Met als doel dat je uiteindelijk zelf makkelijker in deze staat/frequentie kunt komen.
  • Kaartje trekken: Aan het einde van de sessie is er de mogelijkheid om een kaartje te trekken. Dit kan een orakel-, of tarotkaart zijn. Het geeft een boodschap van je onderbewuste weer welke je kunt meenemen als thema en/of inzicht. Zie het als een punt van focus. Zo neemt 'het dagelijks leven' minder grip op je als je af en toe weer even terug kunt grijpen op dat thema. Het is ook mogelijk een mineraal of edelsteen aan te schaffen die hiermee correspondeert.

Duur: 1 uur of 90 minuten

Tarief: 1 uur: €55,00 - 90min.: €75,00