Elke keer als mensen een mooie review achterlaten loop ik op wolkjes. Het is de kers op de taart als een sessie goed ontvangen is en dat mensen er baat bij hebben. Een review is goed voor de praktijk omdat nieuwe klanten kunnen lezen wat ze kunnen verwachten bij mij en van mij. Dus dank je wel voor het schrijven van een mooie review.
Ik ben er oprecht heel erg blij mee.
Hieronder de knop naar de Google Reviews. Hier staan de meeste reviews op omdat mensen eerst bij Google terecht komen en zich daar oriënteren.
Neem gerust een kijkje. 

Commentaren: 26
 • #26

  Marina (dinsdag, 19 maart 2024 10:50)

  Via mijn werk konden we een stoelmassage boeken, en zo kwam ik in contact met Debby. Zij heeft mij een heerlijke ontspanningsmassage gegeven en legde letterlijk haar vingers op mijn zere plekken. Ondertussen ook nog een heel fijn gesprek gehad, minstens zo waardevol. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

 • #25

  Patricia (maandag, 11 december 2023 15:40)

  Gisteren weer eens bij Debby geweest na een lange tijd. Genoten van een heerlijke behandeling en een goed gesprek. Na de behandeling vol goede energie naar huis. Wat is het toch een (h)eerlijk mens❤️

 • #24

  Stephanie (maandag, 30 januari 2023 20:43)

  Nu 2x geweest voor Rustgeving. Ik merkte direct de 1e keer een enorme gewaarwording van liefde. Alle kwartjes rondom van jezelf (leren) houden vielen (eindelijk!) tijdens de behandeling en het napraten. Ik kon de liefde ineens weer voelen stromen en die nadien ook oproepen. Wat bijzonder! En wat een rust ervaar ik tegelijkertijd tijdens de behandeling. Ik kom vanwege mijn slaapproblemen en heb sterk het gevoel dat ik eindelijk iemand heb gevonden die me daarbij echt kan helpen.

 • #23

  Erica (dinsdag, 07 december 2021 20:54)

  Op mijn zoektocht naar een stoelshiatsu behandelaar, kwam ik bij de Ingeving terecht. Ik kende Debby niet. Het was direct al fijn een persoonlijke bevestiging te ontvangen op mijn online gemaakte afspraak. Ook het ontvangst was warm en hartelijk. De sfeer was ontspannen waardoor ik heerlijk kon genieten van een stoelmassage die met veel liefde en aandacht werd gegeven. Ontspannen en met hernieuwde energie, ging ik weer naar huis. Debby wat ben je een mooi en bijzondere persoonlijkheid! Kom graag weer bij je terug.

 • #22

  Mirjam (vrijdag, 19 november 2021 12:49)

  Ik heb een heerlijk halfuur ontspanning gehad tijdens de stoelmassage en mijn lichaam voelt veel losser. Absoluut een aanrader!

 • #21

  Nicolien (maandag, 07 september 2020 20:23)

  De Reiki behandelingen zijn erg ontspannend en fijn, het brengt mij elke keer iets moois. Debby voelt zo goed aan wat ik op dat moment nodig heb en maakt mij bewust van het onbewuste in mij. Na een behandeling voel ik me rustiger, ben ik beter in balans en zit ik dagen lang in een vrolijke mood!

  Heerlijk ontspannen en tijd voor jezelf is het beste cadeau wat aan jezelf kunt geven. Ik kan iedereen aanraden om een keer bij Debby langs te gaan en te ervaren wat Reiki jou brengt.

 • #20

  Jaschenka (donderdag, 03 september 2020 15:14)

  Debby geeft met haar Reiki behandeling de balans en de energie die op dat moment nodig lijkt te zijn.
  Debby creëert door haar eigen rust en luisterend oor een prettige en vertrouwde omgeving.
  Echt een aanrader om eens bij Debby langs te gaan!

 • #19

  Lizette (zaterdag, 29 augustus 2020 15:17)

  Nu twee behandelingen gehad en merk dat ik sindsdien veel rustiger ben. Heb werk waarbij veel stress bij komt kijken & de reiki helpt mij om rustiger te blijven in stresssituaties. Erg fijn!

 • #18

  Laura (vrijdag, 13 september 2019 14:47)

  De Reiki sessions van Debby geven me altijd heel veel rust en ze helpen me in het moment te komen. Debby is altijd heel gastvrij en ze geeft veel persoonlijke aandacht. Heel erg bedankt Debby! Ik kan het echt aanraden! :)

 • #17

  Greetje (vrijdag, 13 september 2019 11:45)

  Een fijne, lieve, doortastend persoon, niet opdringerig, je zelf ook laten denken, ik ben heeeel blij dat zij op mijn pad is gekomen. �
  Ik heb er veel baat bij.

 • #16

  Desi (maandag, 09 september 2019 16:45)

  Ben nu 2 keer bij Debby geweest voor een reiki behandeling. Een lieve vrouw en voelde me op mijn gemak bij haar. De behandeling zelf is lekker ontspannen. En na de behandeling zat ik ook weer beter in mijn vel. Kom zeker weer eens langs. � bedankt en tot een volgende keer.

 • #15

  Anicka (vrijdag, 23 augustus 2019 21:06)

  Sinds ik reiki krijg van Debby voel ik me veel meer ontspannen en heb veel meer inzicht in mezelf. Ze doet het zo fijn en na een reiki sessie kan ik alles weer veel beter aan. Echt een aanrader.
  Super bedankt Debby

 • #14

  Klaas Donath (vrijdag, 23 augustus 2019 17:57)

  Debby is een super lieve, rustige vrouw
  Eigenlijk heb ik niets met dit spirituele maar ik ervaar het als een rust moment. Heel vertrouwd en echt waar ik heb er baat bij. Gr klaas

 • #13

  Baukje (dinsdag, 30 april 2019 12:21)

  Wat een lief en warm mens ben je en wat geef je iemand heerlijke rust dank je wel Debby

 • #12

  Petra (dinsdag, 26 februari 2019 22:00)

  Ik wilde even nog zeggen: Op 1 of andere manier ben ik toch echt vrolijker en ook hoor ik van andere dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Je weet dat ik altijd beetje sceptisch ben maar ik geloof echt dat je iets goeds hebt gedaan dit weekend. En dat de druppels werken. echt zo vaag.. maar het voelt goed!

 • #11

  Louise (vrijdag, 21 december 2018 16:24)

  Ik ben nu twee keer bij Debby geweest , samen met mijn dochter . Beide keren een warm welkom . Bij mij reageerde bepaalde organen de eerste keer heftig/positief. En ik heb als een roos geslapen. De tweede keer kwam ik na de behandeling lager in mijn systeem te zitten , rustiger. Al met al een aanrader. Debby is hierin .... GOED �

 • #10

  Laura (donderdag, 06 december 2018 18:13)

  Mijn eerste Reiki ervaring. Wat heerlijk en zoveel liefde en fijne energie. Volledige ontspanning. Wat geweldig. Heb er van genoten en een volgende afspraak staat al. Dank je wel lieve Debby�

 • #9

  Roelie Pijper (vrijdag, 09 november 2018 18:54)

  Wat een heerlijk rustgevende reiki behandeling heb ik gehad! Ik ben in mijn dagelijks leven gehaast, gejaagd en vlieg wat af....
  maar toen ik op de behandeltafel lag kwam er een deken van rust over me heen �
  Debby zelf straalt rust en balans uit, daardoor is het fijn om door haar te worden behandeld...

  Ik kom zeker terug bij deze dame.

  Ook nu, een aantal dagen later voel ik me relaxed en meer in balans.

 • #8

  Bianca de Jong (donderdag, 18 oktober 2018 08:44)

  Ik heb gister voor het eerst bij Debby een reikibehandeling gehad. Ik ben warm en liefdevol ontvangen, Debby heeft eerst alles uitgelegd en daarna kon de ontspanning beginnen. Ik ben zelf snel
  overprikkeld doordat ik hoogsensitief ben. Deze reikibehandeling zorgde voor balans in mijn energiesysteem. Na de tijd voelde ik me heerlijk sterk en opgeladen. Ik heb nu alweer zin in de volgende
  keer. Dank je wel Debby

 • #7

  Romana (dinsdag, 17 juli 2018 21:30)

  Ik werd erg vriendelijk ontvangen bij Debby. Het voelde goed en ik kon me goed overgeven aan de Reiki behandeling die ik ontving. Er gebeurde weer genoeg daarbinnen...Iets wat ik niet echt omschrijven kan als ik een Reiki behandeling krijg, maar het voelde goed! Zo merkte ik op een gegeven moment dat ik veel ging slikken...Iets , een blokkade wegslikken? Dat zou fijn zijn...Ik voelde mij na de Reiki fijn ontspannen. Een echte aanrader om naar de Ingeving te gaan, wat ik ook zeker weer ga doen. Bedankt Debby!

 • #6

  José (vrijdag, 25 mei 2018 10:41)

  Een behandeling bij Debby voelt vertrouwd en warm. Zij neemt de tijd om te luisteren, straalt rust en zachtheid uit. Na de reiki voel je je vrij en verlicht.
  Absolute aanrader!

 • #5

  Marit de Vries (donderdag, 24 mei 2018)

  Voor de eerste keer een Reiki behandeling. Debby kwam bij mij thuis, met haar tafel, wat voor extra ontspannenheid zorgde. Een echte verwachting had ik niet. Misschien een beetje gehoopt op
  meer energie. Dat was niet het geval. Maar ik was heerlijk ontspannen en dat heeft bijna een week geduurd. Debby luistert goed naar je en weet je makkelijk op je gemak te brengen. Voor herhaling vatbaar!

 • #4

  Wyneke (zaterdag, 19 mei 2018 08:44)

  Ook mijn eerste keer Reiki, Voor iemand die erg slecht is in ontspannen is het Debby helemaal gelukt, super Debby, dank je wel! Zeker voor herhaling vatbaar!

 • #3

  Miranda de Groot (donderdag, 26 april 2018 11:07)

  Voor het eerst een Reiki behandeling ervaren, en wat een heerlijke ontspanning was dat! Als ondernemer en moeder ben ik altijd in de weer en wat fijn is het dan om even uit de hectiek van de dag te kunnen ontsnappen. Debbie heeft helder uitleg gegeven over wat ik kon verwachten tijdens maar ook in de dagen na de behandeling. Daarnaast is Debbie een warme persoonlijkheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie van een uur ontspanning!

 • #2

  Arno (zaterdag, 14 april 2018 14:24)

  Ik heb een reiki behandeling ontvangen van Debbie. Eerst even wat gekletst en uitleg gehad over wat reiki is en hoe ze het doet. En toen heerlijk rustig gezeten de keuze gehad met of zonder muziek. Het was een heerlijke ervaring die ik zeker iedereen kan aanraden als je even een echt rust moment wilt.

 • #1

  Sanne (donderdag, 05 april 2018 11:30)

  Super fijn om het gevoel te hebben even uit alle hectiek van alle dag te zijn. Even in het hier en nu.. Debbie is een hele fijne vrouw die je hier bij kan helpen! Zeker een aanrader!!