TAROT-ORAKELLEZING

Om je onderbewuste een stem te geven, is het handig om daar wat gereedschappen voor te gebruiken zoals de tarot en/of orakelkaarten. Deze maken eigenlijk direct duidelijk wat er van binnen speelt.

Vaak zijn we in het dagelijks leven zo bezig met ons hoofd en onze gedachtes dat we de signalen van het onderbewuste niet meer oppikken. Gewoonweg omdat we ze vaak hebben genegeerd of nooit geleerd hebben hoe ernaar te luisteren.

Tarot geeft die signalen vorm doormiddel van o.a. de symbolische afbeeldingen, numerologie en vele andere factoren zoals bijv. de elementen (lucht, water, aarde en vuur) en astrologie.

 

Werkwijze: Ik pendel 2 of meer kaarten uit de tarot: De eerste kaart geeft inzicht over de vraag en/of de situatie en de tweede kaart pendel ik uit de 'hofkaarten' stapel van de tarot waardoor je inzicht krijgt in welke eigenschappen/ welk archetype binnen in jou je het beste kunt inzetten bij de kwestie. En zo kunnen er nog meer kaarten op tafel komen die inzicht kunnen geven.

Ik schrijf intuïtief wat dingen op papier en daar komt dan, afgestemd op jou, een duiding van de kaarten en een boodschap uit.

Er borrelen inzichten naar boven die je weer verder kunnen helpen. En als het een en ander aan de oppervlakte komt, geeft dat duidelijkheid omdat het vanuit je onderbewuste in je bewustzijn is gekomen. En als het thema of proces heling nodig heeft, gaat dat ook beter vanuit het bewustzijn.

De lezing werk ik uit en stuur het dan naar je op als PDF.

 

Tarotprofiel: €20,00 Adv geboortedatum reken ik de kaarten uit. Je krijgt er een mooi verslag van. 

Tarot/orakellezing: €20,00 Volledig intuïtief Je krijgt er een mooi verslag van