STOELMASSAGE

DÁT WERKT ONTSPANNEND!

Ben je werkgever en wil je stoelmassage aanbieden binnen het bedrijf?

Wat een enorm goed besluit.

 

Het is voor werkgevers een enorm goede investering om d.m.v. het aanbieden van stoelmassages het ziekteverzuim te verlagen. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt namelijk weer op gang gebracht en daardoor werkt het preventief tegen allerlei klachten. Een zieke werknemer kost al gauw €250,00 per dag. Dit is aanzienlijk kostbaarder dan het structureel inhuren van een stoelmasseur.

Bovendien is het een motiverende arbeidsvoorwaarde voor de (toekomstige) werknemers omdat de massage gezond is en goed voor de spieren en daardoor het werkplezier verhoogd wordt. 

 

Stel je voor:

Op de maandagochtend kom je binnenlopen om een nieuwe dag te beginnen. Als eerste wordt er natuurlijk gezorgd voor een lekkere bak thee of koffie. Het lichaam voelt nog wat stijfjes en schouders en nek worden een beetje opgerekt. Altijd weer even inkomen op zo’n maandagochtend, maar de frisse moed en de zin gloort al aan de horizon.

Opeens komt er een herinnering van jouw agenda dat je een stoelmassage hebt geboekt. En ineens weet je weer dat je jezelf de week hiervoor hebt ingeschreven. Een grote glimlach verschijnt er op je gezicht want je weet hoe lekker het tijdens en na de behandeling voelt en je hebt gelijk al helemaal zin om de verse werkweek te beginnen.

 

Stoelmassage, ook wel stoelshiatsu genoemd, is een korte drukpuntmassage waarmee ontspanning én vitaliteit wordt bereikt in lichaam en geest. Bij deze massage worden rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen behandeld.

De massage wordt over de kleding heen gegeven.

 

Stoelmassage is bewezen effectief:  

·         Stress verlagend

·         Concentratie en productiviteit verhogend

·         Preventie en vermindering van werk gerelateerde klachten zoals bijv. RSI

·         Ontspannend

·         Geeft vitaliteit en nieuwe energie

·         Geeft een goede doorbloeding van de spieren

·         Verbetert de energiedoorstroom in de energiebanen

 

Binnen 20 minuten ben je weer vitaal, energiek en vol motivatie aan het werk.

Kosten voor werkgevers: 
Omdat je dit voor al de werknemers gaat aanbieden, staat er natuurlijk een aantrekkelijke offerte tegenover. Hier praat ik graag persoonlijk eens met je over. 

 

Bovendien is het fiscaal ook erg voordelig mits er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt.
Ik ben ervan overtuigd dat ik wat voor jou en het bedrijf kan betekenen.

 
Heb je geen bedrijf en wil je graag zelf een afspraak maken? Dat is uiteraard ook mogelijk: