ONTSPANNING - GEVING

Zoals de naam al aangeeft, is de sessie gericht op het bereiken van ontspanning. Het draait eigenlijk om aanwezig zijn in het moment.

Lees hier verder.


YOGA NIDRA

Een prachtige geleide reis met als doel ontspanning en een reset in je systeem te creëren. Er ontstaat weer ruimte doordat je brein even niet aangesproken is. 
Lees hier verder.


STOELMASSAGE - STOELSHIATSU

Een stoelmassage/stoelshiatsu zoals ik het geef is vol met liefde en aandacht.
Ik heb een vaste volgorde van punten die ik langs ga om zo een optimale doorstroom van Ki (levensenergie) te bereiken. Je 'hangt' als het ware in de stoel...
Lees hier verder.


TAROT-ORAKELLEZING

Om je onderbewuste een stem te geven, is het handig om daar wat gereedschappen voor te gebruiken zoals de tarot en/of orakelkaarten. Deze maken eigenlijk direct duidelijk wat jij nodig hebt.

Lees hier verder.AANVULLENDE INFO:

Ik kijk o.a. ook naar je ademhaling en aarding. Het kan zijn dat je hierin zelf het een en ander kunt verbeteren om ontspanning te bereiken. Daarom geef ik regelmatig oefeningen mee die je thuis zelf kunt doen. Want dat is een mooie aanvulling en een essentieel onderdeel van dit helen; geaard zijn. Wij mensen zijn de pilaren tussen de aarde en het universum. Om je af te stemmen op het hogere, zal je evenveel afstemmen op het aardse. Dus hoofd in de wolken en de voeten in de klei. Bewust leven is niet zweven zeg ik altijd.

 

BIOTENSOR

Dit apparaat gebruik ik vaak en je kunt dit het beste vergelijken met een wichelroede en een pendel. Het geeft weer wat jouw onderbewuste aangeeft. Door middel van vragen stellen slaat het apparaat uit en geeft aan wat je nodig hebt. Dit is een zeer accuraat hulpmiddel om dingen vanuit je onderbewuste aan de oppervlakte te brengen.

 

ENERGETISCHE MIDDELEN

Als extra ondersteuning gebruik en verkoop ik energetische middelen zoals:

 

Mineralen en edelstenen

Bloesemremedie

Kaarten (tarot, inzicht, coaching, orakels)

Floridawater

 

Mijn sessies zullen nooit eventuele reguliere therapieën vervangen. Het zijn aanvullende en ondersteunende sessies.