Wat dóe jij nou eigenlijk??

REIKI EN ONTSPANNING. MAAR WAT IS ER NOG MEER?

De vraag die het meest aan mij gesteld is, is denk ik wel: Wat dóe jij nou eigenlijk? Als je bij mij bent geweest dan weet je dat een behandeling niet alleen de reiki is. Ik hoop er voor te zorgen dat je je thuis voelt, kunt ontspannen en dat je tijdens de behandeling echt alleen even met jezelf bezig kunt zijn.

Hier krijg je een moment om op adem te komen met als doel dat je weer wat beter in je vel komt te zitten. Reiki is natuurlijk altijd goed voor ontspanning en het verhogen van je energie niveau, maar er zijn ook ondersteunende energetische middelen die ik inzet om je algeheel welbevinden te verhogen. Ook ben ik nog wat anders aan het uitwerken om ontspanning en balans te bereiken. Hierover zeer binnenkort meer…

 

ENERGIENIVEAU

Door allerlei zaken kan je energieniveau laag zijn. Denk aan emotionele dingen, langdurige stress, ziekte of een lichamelijk ongemak. En daarbij hebben we het ook nog verleerd om te luisteren naar ons onderbewuste. Het onderbewuste heeft vaak al diverse signalen afgegeven dat je beter voor jezelf moet zorgen. Maar pas als we pijn ervaren of ziek worden gaan we actie ondernemen en dat is laat.
Nu heb ik geleerd om met een heel mooi apparaatje, de biotensor, uit te zoeken wat je kan verbeteren om je beter te gaan voelen.

 

ENERGETISCHE MIDDELEN

De Biotensor resoneert met het energieveld en is eigenlijk de stem van je onderbewuste. Het geeft precies aan wat je nodig hebt en waar je met je ‘bewuste’ hoogstwaarschijnlijk over heen gewalst bent. Buiten dat ik blokkades (ophopingen van energie die uiteindelijk klachten gaan geven)  kan opspeuren met de biotensor, bepaal ik het niveau van je energie en test ik de volgende groepen en middelen uit waarmee balans gecreëerd kan worden in jouw lichaam/energieveld/geest:

  • Celzouten
  • Energetische middelen zoals bloesemremedie en (half) edelstenen
  • Het trekken van een kaart of tarotlegging. Uitsluitend inzicht nodig.
  • Bepaalde voeding en E nummers die men dient te minderen of (tijdelijk) niet tot zich moet nemen.
  • Voedingssupplementen/vitamines en mineralen
  • Allergieën en Schimmels

Ik test uit welk onderdeel het meeste invloed heeft op het te lage energieniveau en specificeer dat naar het middel en, indien nodig, de dosering wat nodig is. Soms komt er uit de test dat ik mensen het beste kan doorverwijzen. Want er zijn ook veel oorzaken waar ik de expertise niet voor heb om te behandelen.

 

PREVENTIEF VOOR JEZELF ZORGEN

Het leuke aan deze werkwijze is dat je met een plan naar huis gaat. Tijdens de reiki behandeling leggen we de basis om je beter te gaan voelen. Het helende van de behandelingen en het volledig kunnen ontspannen ís namelijk de basis. Vervolgens ga je zelf de touwtjes in handen nemen door ook op de langere termijn aan jezelf te werken d.m.v. de middelen en/of voedingsadviezen die je uitgetest krijgt. Met energetisch werk leer je weer naar jezelf te luisteren en daardoor zorg je preventief voor jezelf in plaats van telkens maar de brandjes in je leven te moeten blussen.